ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Προστασία Προσώπων και Χώρων

  • Ελάτε σε εμάς για να βοηθήσουμε στο πρόβλημά σας με απόλυτη εχεμύθεια!

Τα τελευταία χρόνια έχει παρατηρηθεί σημαντική αύξηση της εγκληματικότητας στη χώρα μας, ενώ όλο και συχνότερα ακούμε για ειδεχθείς και επαγγελματικά οργανωμένες εγκληματικές ενέργειες. Ένας σημαντικός αριθμός τέτοιων ενεργειών έχει ως στόχο άτομα τα οποία είτε λόγω επαγγέλματος, είτε λόγω κοινωνικού status και οικονομικού υπόβαθρου, καταλήγουν στα χέρια αδίστακτων εγκληματιών.

Επίσης, τέτοια άτομα ενίοτε αποτελούν θύματα φραστικών επιθέσεων και προσβολής της προσωπικότητάς τους, σε βαθμό που να διαταράσσεται η κοινωνική ζωή τόσο των ιδίων όσο και της οικογένειάς τους.

Κατά τα 33 χρόνια λειτουργίας του γραφείου μας έχουμε αναλάβει την προστασία πολιτικών προσώπων, επιχειρηματικών ηγετών και πολλών διασημοτήτων, διασφαλίζοντας τόσο την προστασία της ζωής τους όσο και της προσωπικότητάς τους.

Είμαστε εκπαιδευμένοι σε θέματα ψυχολογίας και καταστάσεις αντιμετώπισης αιφνιδιασμού, προσφέροντας έτσι υψηλή προστασία στα πρόσωπα που συνοδεύουμε. Χάρη στην πολυετή εμπειρία μας και τη χρήση του πλέον εξελιγμένου τεχνολογικού εξοπλισμού, είμαστε σε θέση να παρέχουμε υπηρεσίες ακόμα και στους πιο απαιτητικούς πελάτες, όλο το 24ωρο, οπουδήποτε και αν βρίσκονται και κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

Επίσης, ως γραφείο ιδιωτικού ερευνητή – ντέτεκτιβ διαθέτουμε τον πλέον προηγμένο εξοπλισμό προκειμένου να προστατεύσουμε την οικία σας ή οποιονδήποτε άλλο χώρο μας υποδείξετε. Διαθέτουμε μία σειρά λύσεων για θέματα προστασίας τόσο οικιακών όσο και εμπορικών χώρων. Και επειδή μερικές φορές, ακόμα και ο πιο προηγμένος εξοπλισμός δεν αρκεί, σας παρέχουμε επανδρωμένη ασφάλεια. Άριστα εκπαιδευμένοι επαγγελματίες παρέχουν υπηρεσίες προστασίας στο χώρο σας, όλο το 24ωρο, και επιτελούν το έργο τους χωρίς να παρεμβαίνουν στην οικογενειακή σας ζωή ή στις επαγγελματικές σας δραστηριότητες.