ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Εντοπισμός Εξαφανισμένων Προσώπων

  • Ελάτε σε εμάς για να βοηθήσουμε στο πρόβλημά σας με απόλυτη εχεμύθεια!

Ο εντοπισμός εξαφανισμένων προσώπων αποτελεί μία από τις συνηθέστερες υποθέσεις που μπορεί να αναλάβει ένας ιδιωτικός ερευνητής – ντέτεκτιβ.

Η υπηρεσία αναφέρεται τόσο στον εντοπισμό ανηλίκων ή ενηλίκων που εξαφανίστηκαν ηθελημένα ή μη, όσο και σε εύρεση μαρτύρων, εντοπισμό οφειλετών, αναζήτηση γονιών και άλλων συγγενών και εύρεση παλιών συντρόφων.

Δυστυχώς, οι αστυνομικές αρχές πολλές φορές δεν διαθέτουν τα μέσα για να διεξάγουν τέτοιου είδους έρευνες, και για αυτό είτε δεν αναλαμβάνουν τέτοιες υποθέσεις ή τις εγκαταλείπουν μετά από σύντομο χρονικό διάστημα. Για το λόγο αυτό οι περισσότεροι ενδιαφερόμενοι προτιμούν ή αναγκάζονται να απευθυνθούν σε κάποιο ιδιωτικό ερευνητής – ντέτεκτιβ προκειμένου να διευθετηθεί η υποθεσή τους.

Το γραφείο μας διαθέτει την πείρα, την τεχνογνωσία, καθώς και τα μέσα προκειμένου να ανταποκριθεί επιτυχώς, ακόμα και στις πιο δύσκολες υποθέσεις εντοπισμού εξαφανισμένων προσώπων. Υποθέσεις που μας έχουν απασχολήσει στο παρελθόν είναι εξαφανίσεις παιδιών και εφήβων, συντρόφων, επιχειρηματιών, οφειλετών κτλ., και πάντοτε όπου ήταν ανθρωπίνως δυνατόν επιτύχαμε θετικά αποτελέσματα.

Διαθέτουμε πάνω από 33 χρόνια εμπειρίας στον εντοπισμό αγνοουμένων τόσο εντός όσο και εκτός των ελληνικών συνόρων. Συνεργαζόμαστε με ένα παγκόσμιο δίκτυο εντοπισμού και παρακολούθησης εξαφανισμένων προσώπων, το οποίο μας επιτρέπει να επιτύχουμε εξαιρετικά αποτελέσματα.