ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Εντοπισμός Δικαστικών Στοιχείων

  • Ελάτε σε εμάς για να βοηθήσουμε στο πρόβλημά σας με απόλυτη εχεμύθεια!

Συχνά δεχόμαστε επισκέψεις από επιχειρηματίες που επιθυμούν να ξεκινήσουν μία δικαστική διαμάχη με σκοπό την αποκατάσταση των συμφερόντων της επιχείρησής τους, και οι οποίοι αδυνατούν να συλλέξουν τα στοιχεία εκείνα που θα στηρίξουν την υπόθεσή τους. Οι περισσότεροι από αυτούς βασίζονταν σε μαρτυρίες συνεργατών και υπαλλήλων, οι οποίοι με το πέρασμα των χρόνων και εξαιτίας της χρονοβόρας διαδικασίας εκτέλεσης της δικαιοσύνης στη χώρα μας, είτε έχουν χαθεί είτε έχουν αλλάξει γνώμη και δεν επιθυμούν πλέον να εμπλακούν σε μία δικαστική διαμάχη.

Άλλοι επιχειρηματίες δεν έχουν στα χέρια τους τίποτα για να στηρίξουν την υπόθεσή τους, ή κάποιες φορές, ενώ πίστευαν ότι διέθεταν αδιάσειστα στοιχεία, γρήγορα συνειδητοποίησαν ότι αυτά δεν ευσταθούν σε μία δικαστική αίθουσα.

Ένας επαγγελματίας ιδιωτικός ερευνητής – ντέτεκτιβ διαθέτει την εμπειρία και τα μέσα για να συλλέξει πλήρεις, στοιχειοθετημένες και νόμιμες αποδείξεις, όπως φωτογραφίες, βίντεο, ηχητικά ντοκουμέντα, έγγραφα κ.λπ. Μελετά διεξοδικά την υπόθεσής σας, αναλύει κάθε πτυχή της και λαμβάνει υπόψη όλους τους παράγοντες.

Στο γραφείο μας, κατά τα 33 χρόνια της λειτουργίας του, έχουμε αναλάβει πολλές σχετικές περιπτώσεις και συλλέγοντας το μέγιστο αριθμό στοιχείων στο συντομότερο δυνατό χρόνο, έχουμε βοηθήσει πολλούς επιχειρηματίες μας στοιχειοθετήσουν την υπόθεσή τους και να κερδίσουν σημαντικές δικαστικές διαμάχες.

Χάρη στην εμπειρία μας, την άριστη γνώση της νομοθεσίας, την τεχνογνωσία και τη χρήση της πλέον προηγμένης τεχνολογίας, εντοπίζουμε και συλλέγουμε στοιχεία με ισχυρή νομική βάση, τα οποία θα στηρίξουν μία υπόθεση η οποία ενδεχομένως τώρα να φαντάζει μάταιη.