ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Έλεγχος Ασφάλειας Τηλεφωνικών Συνδιαλέξεων

  • Ελάτε σε εμάς για να βοηθήσουμε στο πρόβλημά σας με απόλυτη εχεμύθεια!

Το σκάνδαλο των υποκλοπών κατά τη χρονική περίοδο 2004-2005 υπήρξε ένα από τα σημαντικότερα των τελευταίων δεκαετιών, και πέρα από το σάλο που προκάλεσε, μας έκανε όλους καχύποπτους σχετικά με το πόσο ασφαλείς είναι οι τηλεφωνικές μας συνομιλίες.

Ειδικά σε εταιρικό επίπεδο, όπου μέσω τηλεφώνου επικοινωνούνται ευαίσθητες πληροφορίες της επιχείρησης, η ασφάλεια των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων είναι θέμα ζωτικής σημασίας. Κάθε επιχειρηματίας πρέπει να είναι σίγουρος ότι οι τηλεφωνικές κλήσεις της εταιρείας δεν παρακολουθούνται, ούτε καταγράφονται και ότι μπορεί να επαφίεται σε αυτό το μέσο για τις τηλεπικοινωνίες της επιχείρησης.

Συχνά επισκέπτονται το γραφείο μας εκπρόσωποι εταιριών, των οποίων ευαίσθητα δεδομένα έχουν διαρρεύσει και επιθυμούν να εντοπίσουν τα σημεία διαρροής πληροφοριών της επιχείρησης. Χάρη στη χρήση εξελιγμένου εξοπλισμού και την τεχνογνωσία μας, έχουμε βοηθήσει πολλές επιχειρήσεις να ανακαλύψουν αν οι τηλεπικοινωνίες τους παρακολουθούνται, και φυσικά να τις απαλλάξουμε από τις όποιες παρεμβάσεις και να εξασφαλίσουμε την ασφαλή διεξαγωγή τους.

Ένα άλλο τηλεπικοινωνιακό ζήτημα που απασχολεί μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων είναι οι συχνές κλήσεις από απόρρητους τηλεφωνικούς αριθμούς. Οι κλήσεις αυτές, που ως επί το πλείστων είναι κακόβουλες και γίνονται για λόγους εκφοβισμού ή προσβολής του αποδέκτη τους, αποσυντονίζουν τη λειτουργία της επιχείρησης και θίγουν την παραγωγικότητά της.

Όποια και αν είναι η περίπτωσή σας, είτε πιστεύετε ότι οι κλήσεις σας παρακολουθούνται, είτε η εταιρία σας έχει γίνει στόχος κακόβουλων κλήσεων, έχουμε τα μέσα και την τεχνογνωσία για να σας βοηθήσουμε. Στο γραφείο του Ιδιωτικού ερευνητή-ντέτεκτιβ Αντώνη Καζάκη διαθέτουμε την απαραίτητη εμπειρία, άριστη γνώση της νομοθεσίας και τον πλέον προηγμένο εξοπλισμό ώστε να κινούμαστε γρήγορα και αποτελεσματικά, βοηθώντας έτσι την επιχείρησή σας να επιστρέψει στους φυσιολογικούς της ρυθμούς.