ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Έλεγχος Ιστορικού Υπαλλήλου

  • Ελάτε σε εμάς για να βοηθήσουμε στο πρόβλημά σας με απόλυτη εχεμύθεια!

Η πρόσληψη ενός νέου υπαλλήλου σε κάποιο νευραλγικό πόστο της επιχείρησής σας έχει ιδιαίτερη σημασία για την πορεία και την ευρωστία αυτής. Ειδικά στις μέρες μας που οι περισσότερες επιχειρήσεις πλήττονται από την οικονομική κρίση, δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη σε τέτοιου είδους αποφάσεις.

Για το λόγο αυτό, πρέπει να γνωρίζετε καλά το υπόβαθρο του ανθρώπου στα χέρια του οποίου εμπιστεύεστε ένα σημαντικό κομμάτι της επιχείρησής σας. Καταρχάς πρέπει να είστε σίγουρος ότι ο νέος σας υπάλληλος είναι αυτός που σας παρουσιάζεται, δηλαδή ότι διαθέτει όλα τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα που απαριθμεί στο βιογραφικό του. Θα πρέπει να είστε σε θέση να ελέγξετε αν διαθέτει γνήσια πιστοποιητικά σπουδών, καθώς και ότι η προϋπηρεσία του είναι αυτή που περιγράφει.

Επίσης θα πρέπει να ελέγξετε αν ο συγκεκριμένος υπάλληλος έχει εμπλακεί σε εγκλήματα, ειδικά οικονομικής φύσεως ή αν έχει διαπράξει κάποιου είδους αξιόποινη πράξη.

Τέλος, θα πρέπει να γνωρίζετε από που προέρχεται, δηλαδή αν σας έχει αποκρύψει ότι εργαζόταν για κάποιον ανταγωνιστή σας, γεγονός που σε ορισμένες περιπτώσεις είναι ένδειξη βιομηχανικής κατασκοπίας.

Συνήθως τέτοιου είδους ελέγχους αναλαμβάνει το τμήμα ανθρώπινου δυναμικού μιας εταιρίας. Πόσα όμως μέσα διαθέτει για να ελέγξει σε βάθος το ιστορικό ενός υπαλλήλου;

Για το λόγο αυτό, είναι προτιμότερο να απευθυνθείτε σε κάποιον ιδιωτικό ερευνητή – ντέτεκτιβ, ο οποίος διαθέτει όλα τα μέσα και τις διασυνδέσεις ώστε, ακολουθώντας πάντα τις νόμιμες διαδικασίες, να ερευνήσει σε βάθος το παρελθόν του υπαλλήλου και να επιβεβαιώσει ή όχι αν είναι αυτός που σας παρουσιάζει.

Στο γραφείο μας διαθέτουμε τεράστια πείρα, καθώς και όλα τα μέσα και την τεχνογνωσία προκειμένου να διαλευκάνουμε την υπόθεσή σας. Είμαστε σε θέση να διεξάγουμε αποτελεσματικές έρευνες στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα και να σας παρουσιάσουμε τα στοιχεία εκείνα που θα σας επιτρέψουν να γνωρίσετε καλύτερα το δυνητικό σας υπάλληλο και θα σας βοηθήσουν να αποφασίσετε αν θα προβείτε ή όχι στη σχετική πρόσληψη.