ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Έλεγχος Προσωπικού – Συνεργατών

  • Ελάτε σε εμάς για να βοηθήσουμε στο πρόβλημά σας με απόλυτη εχεμύθεια!

Τόσο το προσωπικό, όσο και οι στενοί συνεργάτες αποτελούν ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο της κάθε εταιρίας. Πολλές φορές λειτουργούν ως εκπρόσωποι αυτής, ενώ οι περισσότεροι από αυτούς έχουν πρόσβαση σε ευαίσθητες πληροφορίες της εταιρίας.

Δυστυχώς, συχνά παρατηρούνται φαινόμενα παράτυπης συμπεριφοράς τόσο του προσωπικού, όσο και των συνεργατών. Διάφοροι επιχειρηματίες επισκέπτονται το γραφείο μας επειδή έχουν αμφιβολίες και τους υποψιάζονται για αθέμιτες ενέργειες τόσο εναντίων των ίδιων, όσο και εναντίων της επιχείρησης.

Άλλα δυσμενή φαινόμενα που ενίοτε συναντάμε σε μία επιχείρηση είναι οι συχνές απουσίες συγκεκριμένων υπαλλήλων για λόγους υγείας, η ύπαρξη υπαλλήλων που διατηρούν δεύτερη δραστηριότητα, πλασματικές δαπάνες και έξοδα του προσωπικού και κλοπές περιουσιακών στοιχείων της εταιρίας.

Αν τα περιστατικά αυτά δεν αντιμετωπιστούν άμεσα, θα επηρεάσουν δυσμενώς την οικονομική κατάσταση και την ευρωστία της εταιρίας. Επίσης θα υπάρξουν αρνητικές συνέπειες στην ψυχολογία των υπόλοιπων υπαλλήλων, οι οποίοι τις περισσότερες φορές αντιλαμβάνονται την απάτη που κάποιοι έχουν στήσει, και αισθάνονται αδικημένοι, με αποτέλεσμα να πέφτει η παραγωγικότητά τους.

Κατά τα 33 χρόνια λειτουργίας του γραφείου μας, μάς έχουν ανατεθεί πολλές τέτοιες περιπτώσεις και χάρη στην εμπειρία μας, τους λεπτούς χειρισμούς μας και τη χρήση προηγμένου εξοπλισμού, έχουμε καταφέρει να ρίξουμε φως στην υπόθεση και να επιβεβαιώσουμε ή να διαλύσουμε τις υποψίες του επιχειρηματία. Διεξάγουμε έρευνες επιλέγοντας την κατάλληλη μέθοδο για την κάθε περίπτωση, χρησιμοποιούμε μη παρεμβατικές μεθόδους ώστε να μην κλονιστεί η σχέση του επιχειρηματία με τους υπαλλήλους ή τους συνεργάτες και αποκαλύπτουμε την αλήθεια, προσκομίζοντας πάντα τα απαραίτητα αποδεικτικά στοιχεία για την τεκμηρίωση του αποτελέσματος.